Bier, Beethoven & Bach ft. James Oesi (klassiek)

06/11/2017
Tickets

Bier, Beethoven & Bach

Ft. James Oesi

Bier, Beethoven & Bach laat je op een unieke manier genieten van de meest fantastische klassieke muziek. Gewoon met een speciaalbiertje en een hapje in je hand. Geen grote rode stoelen, zoals in theaters, maar gewoon je drankje mee de zaal in en spectaculaire klassieke muziek verzorgt door hoogstaande klassieke muzikanten uit binnen- en buitenland met ditmaal een optreden van niemand minder dan de geweldige contrabassist James Oesi.

James Oesi

Contrabassist James Oesi is sinds zijn komst in 2009 naar Nederland een bekend gezicht in de klassieke en moderne muziekwereld. Als één van de weinigen richt hij zich op de bas als solo-instrument. Hij speelt zijn soloprogramma’s – bestaande uit werken van onder andere Bach, Rachmaninoff, Berio en Beethoven – in het Amsterdamse Concertgebouw, Oosterpoort Groningen, TivoliVredenburg, op het Amsterdamse Grachtenfestival, het Bachfestival in Dordrecht en Amersfoort, Cityproms Leeuwarden, CrossLinx Festival en op festival Wonderfeel. Oesi speelt meerdere keren op NPO Radio 4, NPO Radio 1 en is als solist te gast bij Podium Witteman en Vrije Geluiden.

Sinds februari 2016 is James de huismuzikant van het Utrechtse Het Muzieklokaal waar hij regelmatig met andere prominente musici speelt. James is initiatiefnemer en artistiek leider van het Dutch Double Bass Festival, een muziekfestival rondom de contrabas waarvan de eerste editie in mei 2017 in De Electriciteitsfabriek in Den Haag zal plaatsvinden. Naast zijn solowerk is Oesi veelgevraagd als moderne muziek ensemblespeler. Hij treedt op met Asko|Schönberg, Insomnio, Oerknal, Ives Ensemble en Ensemble Modern.

James Oesi - Tarantella - Glière - Podium Witteman
Bier, Beethoven & Bach
Locatie: Kleine zaal
Tickets: € 9,00
Datum: Zo 11 juni
Open: 15:00 uur
Aanvang: 16:00 uur
Tickets
Facebook