Countdown Café: Dany Lademacher’s Wild Romance / Kiki Mettler Band / Lone / Gitta de Ridder

03/27/2018
Tickets

Countdown Café

Dany Lademacher’s Wild Romance / Kiki Mettler Band / Lone / Gitta de Ridder

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

In deze editie hebben we niemand minder te gast dan Dany Lademacher’s Wild Romance, Kiki Mettler, Gitta de Ridder en Lone.

Herman Brood’s Wild Romance met Dany Lademacher speelt een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood & His Wild Romance voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe studio-album “Out of Heaven” (met feestelijke releasedatum 10 maart 2016) worden live on stage gespeeld.

Singer-songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien. Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling.

Wie Gitta de Ridder voor het eerst ziet en hoort zou verwachten dat deze Londense singer-songwriter een echte Engelse is terwijl ze toch echt in Nederland opgroeide. Na bijna 9 jaar in London heeft ze inmiddels haar voeten stevig aan de grond binnen het Engelse muziek-landschap en met lovende kritieken op haar eerste Album ‘Feathers’, support van BBC introducing en menig Nederlands Radio DJ, zal het zeker niet de laatste keer zijn dat je haar naam voorbij ziet komen.

Lone is een onverwachte samenwerking tussen twee bandleden die besloten solo te gaan. Michel van Dijk en Ferdinand Bakker maakten twee jaar geleden een eigen album. Hun tweede "View from the Bridge" verscheen Mei 2017 en kreeg veel waardering van de pers.

Kiki Mettler - Your Eyes
Countdown Café
Locatie: Kelder
Tickets: Gratis
Datum: 27 maart
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook