Countdown Cafe: Kasper / The Dutch

07/10/2018
Tickets

Countdown Café

Kasper


Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

Kasper Burger is een talentvolle, jonge muzikant en zanger die onlangs een verrassende EP uitbracht. Kasper Burger speelt al vanaf zijn tiende jaar gitaar en ontwikkelde later ook zijn zangstem. Zijn helden als Jimi Hendrix maar ook Jett Rebel en Bruno Mars hebben Kasper sterk beïnvloed. Funky pop, beats, soul, disco, Justin Timberlake, dansen, zomaar een paar termen die te associëren zijn met Kasper Burger, die als artiest gewoon Kasper heet.


The Dutch is een Nederlandse newwavepopgroep, ontstaan in 1980 nadat de bandleden van Special Thanx besloten om andere muziek te gaan maken. De leden van de groep zijn Hans Croon (zang, gitaar, saxofoon), Bert Croon (zang, toetsenist), Jan de Kruijf (bas) en Klaas Jonkmans (drums). In 1984 en 1985 speelden ook Klaas ten Holt, Joep Bruinjé, Frank Ketelaar en Frans Heessels gitaar. The Dutch kwam in 2014 weer bij elkaar.

Countdown Café


Tickets: Gratis
Datum: 10 juli
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook