Countdown Café: Laurence Jones (UK) / Demi Knight / To Twelve

04/24/2018
Tickets

Countdown Café

Laurence Jones (UK) / Demi Knight / To Twelve

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

In deze editie hebben we niemand minder te gast dan Laurence Jones,
Demi Knight en To Twelve

Laurence Jones is een Engelse blues rock gitarist en singer-songwriter. hij heeft ondertussen 4 solo albums uitgebracht en staat onder contract bij Ruf Records. Laurence heeft vier British Blues Awards gewonnen waaronder drie keer achter elkaar de Young Artist of the Year award.

Demi Knight groeide op met het luisteren naar Dolly Parton en Loretta Lynn. Haar Deelname aan de nationale tv-show De beste Singer / Songwriter van Nederland liet zien dat ze dezelfde countrysound en volwassen stem heeft. Hierna begon de bal te rollen voor Knight.
Ze speelde meer dan 20 shows in 3 maanden, bracht haar eerste EP uit en begon ondertussen haar eigen band te vormen.

Vermeng een vleugje Fleetwood Mac met een klodder The Eagles, stop deze in een nieuw, energiek en vooral modern jasje en je krijgt het ongekunstelde To Twelve. Pure popmuziek, maar niet zoals je dat gewend bent. Met country en folky invloeden weten de muzikanten van To Twelve zich te plaatsen in een genre waar meerdere soorten muziek met elkaar versmolten zijn. Je kunt het gerust een nieuw genre noemen: dromerige countrypop met een rauw randje.

Countdown Café
Locatie: Kelder
Tickets: Gratis
Datum: 24 april
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook