Countdown Café: Susan Santos / Mimile

05/08/2018
Tickets

Countdown Café


Susan Santos / Mimile

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

In deze editie hebben we niemand minder te gast dan Susan Santos.

Een diepgewortelde passie voor de muziek was de drijfveer voor Susan Santos om een gitaar op te pakken. Stap voor stap creëerde de linker gitarist en zanger haar eigen liedjes en ontwikkelde zich tot een gitaargodin met ballen. 
Na een aantal bands en twee albums verhuisde Susan Santos in 2009 naar Madrid en vormde een nieuwe band met haar eigen naam. Deze band speelde over de hele wereld en heeft inmiddels 4 albums achter hun naam.

Emilie Blom is bekend als bassiste van The Scene, waar zij samen met drummer Jeroen de oerstrakke basis neerlegde. Hits als Iedereen is van de Wereld, Blauw en Open brachten The Scene uitverkochte zalen in Nederland en Belgie. Ze ontvingen voor hun werk drie Edisons, een Gouden Harp, de BV Popprijs en in 2015 de Edison Oeuvreprijs. Nu is Emilie de leading lady van Mimile, die naast haar bestaat uit Rob de Weerd, Stephan van der Meijden en PP Everts. Voorjaar 2018 presenteren zij hun tweede album ‘Stornoway’.

Countdown Café
Locatie: Kelder
Tickets: Gratis
Datum: 8 mei
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook