De Kraaien + bFAKE (rock & roll)

04/29/2017
Tickets

De Kraaien

+ bFAKE

Na de grote hit ‘Ik Vind Je Lekker’ in 2012 stonden De Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze rechtstreeks uit de underground komen. Na het radiovriendelijke album Goud (2016) is het nu weer tijd om hun rauwe roots verder uit te diepen. De Haagse mannen hebben hun sound, live-act en presentatie doorlopend vernieuwd en fans kunnen dan ook een intensere en hardere show dan ooit te voren verwachten!

Rauw, hard, onbegrensd en Haags natuurlijk. Dat zijn de kernwoorden voor de nieuwe EP ‘Rok & Rol Safari’. De liveband die in 2016 mee tourde zorgde voor een intensere show, maar ook voor nieuwe inspiratie. Begin december vorig jaar verscheen de eerste track ‘Alles Wat Je Ziet’, waarvan de videoclip binnen een week 100.000 keer bekeken werd op Facebook.

bFAKE

Support act BFAKE is een samenwerking tussen PinKi en da Bruin, twee halfbroers die al rondzwervend door de straten van Kaapstad zijn ontdekt door DJ DNA (ex-Urban Dance Squad). Met zijn drieën spelen ze, al party-crashend, menig festival en podium plat. Momenteel werkt het drietal in de Kytopia studio aan nieuwe muziek, die zich niet in een hokje laat plaatsen. Zo staan ze ook op het podium, waar ze zich door niets laten tegenhouden. Energiek, wild en dansbaar. Een live show die je niet wilt missen.De Kraaien - Alles Wat Je Ziet (LIVE @ PAARD 24-12-2016)
De Kraaien
Locatie: Kleine zaal
Tickets: € 12,50
Datum: Za 29 april
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Tickets
Facebook