JP Harris & The Tough Choices (country)

08/03/2017
Tickets

JP Harris & The Tough Choices

+ Miss Tess

JP Harris is nog jong, heeft een groot verleden in de punkrockwereld, maar klinkt tegenwoordig als een doorgewinterde americana pionier met zijn nieuwe band The Tough Choices. Met zijn debuutplaat 'I'll Keep Calling uit 2012, dat vol staat met countrymuziek zoals het bedoeld is, treedt hij in de voetsporen van Iconen als Buck Owens en Merle Haggard en won hij onder andere 'Best Country Album' binnen de Nashville scene en bij de Independent Music Awards.

Hij tourde vervolgens de hele wereld over met The Tough Choices, won de harten van vele country liefhebbers en komt nu terug met zijn geweldige nieuwe album 'Home Is Where The Hurt Is', waarin hij samenwerkte met onder andere Chance McCoy en indie-country ster Nikki Lane. Verwacht Snerpende zang, messcherpe gitaarsolo’s en een huilende pedaal steel, kortom een niet te missen country band die niet voor niets al twee jaar op rij als Must-see Country act getipt wordt door het gezaghebbende Rolling Stone Magazine.

JP Harris neemt 3 augustus niemand minder dan Miss Tess mee als support van de show. De eclectische zangeres bewandelt de weg van Wanda Jackson en Chuck Berry, met zelfs hier en daar een vleugje Doug Sahm. Van rockabilly, cajun, tot jazzy. En dat alles op haar eigen stijlvolle retro manier.

JP Harris & The Tough Choices - Give A Little Lovin' (Live in Nashville 2014)
JP Harris
Locatie: Kleine Zaal
Tickets: € 10,-
Datum: 3 aug.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur
Tickets
Facebook