Q-Cinema Family: Coco (film)

08/08/2018
Tickets

Q-Cinema Family

Coco

In de zomermaanden juli en augustus worden bij Q-Cinema Family elke woensdagmiddag familiefilms vertoond op groot scherm. Voor de kids, maar net zo leuk voor de ouders!

Muzikaal en kleurrijk spektakel waarin de band tussen families uit alle generaties centraal staat. Coco heeft dit jaar de Oscar voor Beste Animatiefilm gewonnen.

Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie is verbannen, is het de grootste droom van de Mexicaanse Miguel’s om net zo’n grote muzikant te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel tijdens het feest van de ‘Dag der doden’ op mysterieuze wijze in een bijzondere, onaardse wereld, waar hij op zoek gaat naar zijn idool. Onderweg ontmoet hij bijzondere zielen, en stukje bij stukje komt hij erachter waarom muziek verboden is in zijn familie.

Kom je met 8 of meer? Dan krijg je groepskorting. Mail voor meer informatie naar loek@q-factory-amsterdam.nl.

Disney·Pixar COCO – Trailer (NL Gesproken) – Avontuur – Disney NL

Ook te zien bij Q-Cinema:

15 augustus: De Kleine Prins
Het leven van een meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’.

22 augustus: Rita & Krokodil
Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita.

29 augustus: Toen Mijn Vader Een Struik Werd
Eigenzinnige road movie van de bekroonde schrijfster Joke van Leeuwen neemt ons mee naar de tienjarige Toda, die in een bakkerij woont met haar vader, de beste taartenbakker van het land.