Q-Cinema Family: De Hazenschool (film)

07/18/2018
Tickets

Q-Cinema Family

De Hazenschool

In de zomermaanden juli en augustus worden bij Q-Cinema Family elke woensdagmiddag familiefilms vertoond op groot scherm. Voor de kids, maar net zo leuk voor de ouders!

Hazenjongen Max heeft ’n vurige wens: lid worden van de coolste jeugdbende van de stad. Met capriolen in een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken op de bendeleden. Hij heeft weinig geluk, want het vliegtuigje stort neer op een merkwaardige plek in het bos, waar een groep hazen in ouderwetse kleren hem aanstaart. Hij is geland bij de Hazenschool, waar hazen tot Paashazen worden opgeleid. Een plek waar de tijd stil schijnt te staan, zó anders dan de grote stad waar hij vandaan komt. Max beseft al gauw dat alleen een Paashaas weet hoe hij heelhuids het bos kan verlaten. Maar Paashaas word je niet zomaar. Met de hulp van het stoere hazenmeisje Emmi, ontpopt Max zich tot een ijverige leerling.

Kom je met 8 of meer? Dan krijg je groepskorting. Mail voor meer informatie naar loek@q-factory-amsterdam.nl.

De dieren uit het Hakkebakkebos | Officiële trailer | Nu te zien in de bioscoop
Q-Cinema Family
Entree: €5,75*
Datum: 18 juli
Open: 14:00 uur
Aanvang: 14:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook

Ook te zien bij Q-Cinema:

25 juli: Ballerina
Parijs, 1884. Het elfjarige weesmeisje Félicie heeft maar één droom: sterdanseres worden aan de Parijse Opera.

1 augustus: Dikkertje Dap
Gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

8 augustus: Coco
Muzikaal en kleurrijk spektakel waarin de band tussen families uit alle generaties centraal staat. Coco heeft dit jaar de Oscar voor Beste Animatiefilm gewonnen.

15 augustus: De Kleine Prins
Het leven van een meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’.

22 augustus: Rita & Krokodil
Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita.

29 augustus: Toen Mijn Vader Een Struik Werd
Eigenzinnige road movie van de bekroonde schrijfster Joke van Leeuwen neemt ons mee naar de tienjarige Toda, die in een bakkerij woont met haar vader, de beste taartenbakker van het land.