TDI Presents: The Molochs + MOOON (indie)

05/20/2017
Tickets

THE MOLOCHS

The Daily Indie Presents

Op zaterdag 20 mei presenteren we in samenwerking met The Daily Indie 'The Molochs' uit Los Angeles. Aanstekelijke 60's jangly-pop wat doet denken aan de eerste British Invasion bands als de Stones en The Kinks die met jeugdpuistjes en veel bravoure de Amerikaanse Oost- en Westkust onveilig maakten.

The Molochs is het geesteskind van de in Argentinië geboren, maar in LA opgegroeide Lucas Fitzsimmons. Hun tweede album 'American Velvet Glory', verschenen op het prestigieuze indielabel Innovative Leisure, is een absolute parel die volstaat met rauwe, tijdloze popliedjes met een garagesausje, puntige gitaarlijntjes en een aangenaam zeurend orgeltje. Met sterke singles als 'No More Cryin’ en 'You and Me’ is het 1964 all over again en het voelt maar wat goed. Een echte aanrader voor fans van Ultimate Painting, Allah-Las en de vroege Rolling Stones en Dylan.

Support: MOOON

MOOON is een piepjong trio, ontstaan in een tuinhuisje in Aarle-Rixtel. Twee broertjes en hun neef gingen er gewoonweg goede, groovy muziek maken. Gedoe met een boze buurman heeft hen er gelukkig niet van kunnen weerhouden hun 60’s garage met psychedelische invloeden tot in de puntjes uit te werken. Binnenkort mogen we hun debuutalbum verwachten.

The Molochs - "No More Cryin'" (Official Video)
The Daily Indie Presents: The Molochs
Locatie: Kleine zaal
Tickets: € 10,-
Datum: Za 20 mei
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Tickets
Facebook