Info

Q-Factory

Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt muzikanten, acteurs en dansers alle mogelijkheden om te repeteren, op te treden of opnames te maken. Op de begane grond zit een fijn café/restaurant en op de derde en vierde verdieping bevindt zich het Q-Factory Hotel, dat afgelopen juni geopend is. Tenslotte is er een programmering in onze kleine en in onze grote zaal.
Parkeren

In de Oostpoort is een Q-Park aanwezig. Het tarief van deze parkeergarage is € 1,- per 20 min / max dagtarief € 12,-

Uitrijkaarten zijn tevens te koop bij Q-Factory.

Ingang: Polderweg 92 1093KP Amsterdam. Uitgang: Atlantisplein direct voor Q-Factory.

Ticketverkoop

Voorverkoop van kaarten voor het Q-Factory programma gebeurt via Ticketmaster, vanaf 10:00 uur 's ochtends (tenzij anders vermeld). Kaarten kunnen in de voorverkoop op twee manieren besteld worden: telefonisch via 0900-300 1250 (60 cpm) en online op www.ticketmaster.nl.

De kassa van Q-Factory is geen voorverkoopadres. Op de avond van een evenement is er wel een kassa waar vanaf een half uur voor aanvang kaarten worden verkocht aan de deur, als er nog kaarten beschikbaar zijn. Bij elke show staat op onze website aangegeven wanneer de voorverkoop start.

Servicekosten

De hoogte van de servicekosten van Ticketmaster is afhankelijk van het gebruikte verkoopkanaal. Als je kaarten bestelt via internet wordt er €1,50 (incl. btw) aan servicekosten inrekening gebracht bovenop de ticketprijs, bij een ticketprijs hoger dan €10,-.

Bij een ticketprijs lager dan €10,- wordt er €0,75 servicekosten in rekening gebracht.

Wanneer er telefonisch kaarten worden besteld wordt er €2,50 (incl. btw) in rekening gebracht. Op showavonden zijn de deur prijzen incl. de servicekosten en btw.

Technische riders

Hieronder zijn de technische riders van de zalen te downloaden:

Technical rider small hall

Technical rider big hall

Neem contact op