40UP Big Bang (club)

12/27/2018
Tickets

40UP Big Bang

De R zit weer in de maand, dit betekent dat de kachel aan gaat en het buitenseizoen toch echt voorbij is. Gelukkig is het binnen droog en warm, en op veel 40UP feesten gaat het er zelfs ronduit heet aan toe. Bij 40UP maken we ons stilletjes aan op voor de Big Bang tour, de jaarlijkse kers op de feesttaart tussen Kerst en Oud & Nieuw. Dit vieren we op donderdag 27 december!

Op de Big Bang is alles net even iets meer bijzonder. December is de feestmaand dus pakt 40UP extra uit met ‘special effects’ en gastoptredens. DJ Alex van Oostrom heeft bijvoorbeeld voor deze gelegenheid Loïs Lane-zangeres Monique Kleeman uitgenodigd om voor een extra feestelijk tintje te zorgen.

Feest is het ook bij Superstijl, dat hebben we vorige week goed kunnen zien want de zaal stond de voortdurend op z’n kop. De heren weten dat ze naar het publiek moeten luisteren want de meeste stemmen gelden! Voor deze gelegenheid dopen we hen dan ook om tot 40UP-stijl want de muziekgenres waar je uit kunt kiezen omvatten het beste van veertig jaar muziek om op te dansen.

Dansen kan je natuurlijk ook bij Upbeat met DJ Jurgen die als vanouds de houseklassiekers uit z’n mouw schudt. Dat is raven tot het licht weer aangaat!

Klinkt goed? Kaarten zijn nu met korting verkrijgbaar voor 15 euro (ex 2,50 servicekosten) in de Early Bird. Let op want we hebben er slechts 200 beschikbaar! Daarna kosten ze 17,50 euro (ex servicekosten) en wie echt op het laatste moment pas kan beslissen betaalt 20 euro aan de deur.

40UP Westergastheater // 26 november 2016
40UP Big Bang
Early Bird: Uitverkocht
Regulier: € 20,-*
Datum: Do. 27 dec.
Tijd: 20:00 - 02:00

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook