40UP Jubileumeditie (club)

09/29/2018
Tickets

40UP Jubileumeditie

De 400e (!) editie van 40UP komt eraan en dat gaan we uitgebreid vieren met een speciaal programma in meerdere zalen, want wie jarig is trakteert. 40UP is hét dansfeest waar je lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen op de grootste hits uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en de fijnste meezingers van nu, gecombineerd met unieke videobeelden. Let's dance again!

Ze pakken flink uit in twee zalen met elk een eigen thema. De grote zaal staat in het teken van veertig jaar dansmuziek en hier vind je de grootste hits in beeld en geluid, vakkundig aan elkaar gemixt door 40UP grondleggers Harry de Winter en Alex van Oostrom. In de tweede zaal kan je zelf stemmen op welke muziek je wilt horen want daar staat het Superstijl collectief om je de hele avond te vermaken. Ook zal Carolina Dijkhuizen een spetterend live optreden verzorgen.

Alle Early Bird tickets zijn inmiddels uitverkocht en van de groepstickets zijn er nog minder dan 100! De reguliere verkoop is ook gestart voor 15 euro (excl. servicefee) dus aarzel niet te lang en tot op het 40UP jubileumfeestje.

40UP Westergastheater // 26 november 2016
40UP
Early bird: Uitverkocht
Regulier: € 17,50*
Datum: Za. 29 sept.
Tijd: 21:00 - 3:00

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook