ABBA Gold Europe Christmas Special (tribute) - Uitverkocht

12/22/2018
Tickets

ABBA Gold Europe - Uitverkocht

Christmas Special

Kerst inluiden doe je dit jaar in Q-Factory tijdens de speciale kerstshow van Abba Gold. Deze, met toestemming van de originele ABBA leden, opgerichte formatie is uitgegroeid tot een van de meest populaire tribute bands van Europa en bestaat uit de cast van de wereldberoemde musical 'Mamma Mia' op West End in London. De show die Abba Gold neerzet heeft fans in heel Europa laten dansen, meezingen en springen. Kenners zullen moeten toegeven, of ze willen of niet, dat de originele Abba het niet beter kon. Een niet te missen kerstshow voor het gehele gezin vol meezingers zoals 'Waterloo', 'Dancing Queen', 'Mamma Mia' en natuurlijk de afsluiter 'Happy New Year'.

De afterparty wordt verzorgd door Upgreatz. Dit is een vernieuwend muziek-en beeldconcept dat gebaseerd is op de beste songs uit de jaren '70 en '80. DJ's Florent Luckyx, Andrè van der Heijden en VJ remco Koenderman brengen dit concept naar de dansvloer.

De afterparty is gratis toegankelijk voor gasten van Abba Gold Europe.

Abba - Happy New Year
ABBA Gold Europe
Tickets: Uitverkocht
Datum: za 22 dec.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook