ADE Matinee: Ben Liebrand & Upgreatz (dance)

10/20/2019
Tickets

ADE Matinee: Ben Liebrand & Upgreatz

Let op: Houd rekening met de marathon bij het bereiken van Q-Factory. Bekijk de route van de marathon hier.

Op zondag 20 oktober bundelt Ben Liebrand zijn krachten met het DJ team van UpgreatZ tijdens het ADE Matinee. Hier hoor je de classics van toen en wordt je meegenomen op een trip ‘down memory lane’ met de ultieme mixmaster van radio Veronica. Dans mee op de fijnste disco, funk en soul hits uit de jaren 70 / 80 en sluit ADE geheel in stijl af.

Ben Liebrand wordt erkend als een van de Europese pioniers in de DJ- en dance muziekwereld. Hij maakte zijn radiodebuut in 1983 met zijn programma In The Mix op Radio Veronica en begon met de jaarlijkse Grandmix, een compilatie van de beste nummers van het afgelopen jaar.

In 1990 remixte Liebrand op verzoek van het platenlabel van Sting het nummer Englishman In New York. Deze remix behaalde uiteindelijk een 15e positie in de Britse singleslijst. Andere wereldberoemde remixen zijn Holiday Rap van MC Miker G & DJ Sven, In The Air Tonight van Phil Collins en diverse nummers van Salt-n-Pepa. Bij zijn set tijdens ADE Matinee gaat hij een stapje verder en creëert hij deze remixes live. Het resultaat is een zeer herkenbare set met 100% uniek materiaal.

UpgreatZ is een vernieuwend muziek-en beeldconcept dat gebaseerd is op de beste songs uit de jaren '70 en '80. De bekende soul-, disco-, en funk-classics zijn perfect opgepoetst, geremastered, opnieuw geproduceerd en zorgvuldig opgebouwd zodat het lijkt alsof ze gisteren zijn gemaakt! DJ's Florent Luckyx en Andrè van der Heijden en VJ remco Koenderman brengen dit concept naar de dansvloer.


UpgreatZ snippet 3
Het ADE Matinee
Tickets: € 20,-*
Datum: Zo. 20 okt.
Tijd: 16:00 uur - 22:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook