ADE menu + GRATIS parkeren

10/13/2015
Tickets

Tijdens Amsterdam Dance Event heeft Q-Factory een apart ADE MENU in het café. Ons Q-Cafe is de ideale plek om even de ADE gekte in het centrum te ontvluchten voor als je een belangrijke meeting hebt of zelf even wilt bijkomen.

Daarnaast stellen wij onze flexwerkplekken, beter bekend als Q-Works, beschikbaar voor professionals om GRATIS en rustig te kunnen werken.

Last but not least: er kan van 14 tot en met 18 oktober, tijdens ADE, GRATIS geparkeerd worden in de parkeergarage ' Q-Park Oostpoort' naast Q-Factory.

Overdag kun je je voor gratis parkeren melden bij de receptie. Je ontvangt dan een gratis uitrij kaart. Ben je een bezoeker van een van de ADE festival evenementen tijdens in Q-Factory dan kun je een gratis uitrij kaart ontvangen bij de garderobe.

Openbaar vervoer:
Wil je met het OV naar Q-Factory? Ga dan met de trein naar station Amsterdam Muiderpoort of met tram 3, 7 (vanaf Leidseplein, eindbestemming: Flevopark) en 9 (vanaf Rembrandtplein, eindbestemming: Diemen Sniep) en stap uit bij halte Linnaeusstraat.

ADE-MENU ADE-MENU
ADE Kaart locatie ADE Kaart locatie