Albert Hammond - Songbook Tour - verplaatst

10/28/2021
Tickets

Albert Hammond

Songbook Tour

Eén van ’s werelds grootste songwriters komt naar Amsterdam, Albert Hammond! Al vijf decennia op rij scoort Hammond wereldwijd grote hits. Klassiekers als ‘I’m A Train', ‘It Never Rains In Southern California, ‘Down By The River’, ‘I Don’t Wanna Die In An Air Disaster en ‘Free Electric Band’ kwamen allemaal van zijn hand. Met meer dan 360 miljoen verkochte albums wereldwijd als gevolg.

Naast zijn eigen werk scoorde hij als songwriter en producer voor artiesten als Diane Warren, Roy Orbison, Neil Diamond, Joe Cocker en The Carpenters. Hij won in zijn carrière talloze awards waaronder de Ivor Novell Award, de Steiger Award en een Grammy Award! Vanavond zal hij bijgestaan worden door een vijf-koppige band met zijn Songbook tour.

- Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar. -

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 28 juni 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Albert Hammond - It Never Rains In Southern California (1973) HD 0815007
Albert Hammond
Tickets: € 34,-*

* Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: Do. 28 oktober
Open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk