AMP Festival 2019

05/26/2019
Tickets

AMP Festival 2019

AMP Festival is hét festival voor jonge Amsterdammers (ensembles, bands, orkesten en koren) van 8 t/m 16 jaar. Met een open podium en workshops voor bijna pro’s en absolute beginners. Van klassiek tot pop, wereldmuziek, jazz of EDM, alles mag en kan! De allerbesten kunnen mee doen aan een wedstrijd. Sta je op een van de podia, dan is deelname helemaal gratis!

Open podium – Workshops

Het open podium is het hart van het festival. Rondom het open podium zijn er workshops voor alle niveaus vanuit verschillende muziekgenres. De workshops zijn gratis voor open podium-deelnemers. Via een workshop kun je ook weer op het podium terecht komen!

Battle & Concours

De AMP Battle en het AMP Concours zijn wedstrijden voor ensembles, bands, duo’s of koren, die al langer spelen en willen laten zien dat ze misschien wel de beste zijn. Een jury maakt een voorselectie voor deelname aan de wedstrijden. Winnaars gaan naar huis met een prijs van €500!

Meer info en aanmelden?

Check AMPFestival.nl

Alleen meedoen aan de workshops en/of komen luisteren naar de optredens kan ook! Koop dan hier je ticket.

Fotograaf: Van Fokke van Saane

AMP Festival 2019
Tickets: € 6,50 *
Stadspas: Gratis Toegang
Datum: Zo. 26 mei
Open: 10:30 uur
Aanvang: 11:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook