Amsterdam Guitar Heaven

04/03/2021
Tickets

Amsterdam Guitar Heaven

(Gearshow Gitaar & Bas + Workshops in 8 zalen + Avondshow)

De vijfde editie van Amsterdam Guitar Heaven zou oorspronkelijk plaatsvinden op zaterdag 21 november 2020, maar is wegens de coronasituatie verplaatst naar 3 april 2021. Overdag een Gearshow Gitaar & Bas in de Grote Zaal en workshops gitaar en bas en de rest van het gebouw, natuurlijk volgens RIVM-richtlijnen, ’s avonds een show van de AGH-band met topgitaristen en bassisten.

Als je al een ticket hebt gekocht kun je dat bewaren voor 3 april. Je kan desgewenst ook je geld terugkrijgen. Je krijgt daar bericht over.

Onderstaand programma was bedoeld voor 21 november, maar proberen we ook in zijn geheel naar 3 april te verplaatsten, behoudens beschikbaarheid van de gitaristen en bassisten natuurlijk.

  • 12.00-18.00u: Workshops van Kees Lewiszong (Navarone), Jac Bico (The Analogues), Peter Peskens (Jett Rebel), Tessa Raadman (Eut), Manuel Hugas (Candy Dulfer), Rory Ronde (New Cool Collective), Richard Hallebeek, Raphael Vanoli, Wiek Hijmans, Joost van Eck, Barend Tromp en vele anderen. Je kan je inschrijven voor de workshops vanaf 12.00 aan de balie bij de ingang (inschrijving noodzakelijk wegens RIVM-richtlijnen).
  • 12.00-18.00u: Gearshow Gitaar & Bas waar je de nieuwste gitaren, bassen, versterkers, pedalen, software en accessoires kunt uitproberen bij een 15-tal exposanten; van de grootste merken tot boetiekmerken en -bouwers.
  • 20.30-22.00u: Tour door de Tijd Avondshow: de AGH-band met topgitaristen- en bassisten neemt je op reis langs zeven decennia van rock ’n’ roll, pop, jazz, fusion, metal en meer, met natuurlijk de gitaar- en basrevolutie centraal!

Amsterdam Guitar Heaven is een project van Guitar Matrix, Magazines Gitarist, De Bassist en Musicmaker, Stichting Output, Gitaarschool Nederland en EGTA.

Dit programma zou oorspronkelijk plaatsvinden op 21 november 2020, maar is wegens de coronamaatregelen verplaatst. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

David Hollestelle Clinic op Amsterdam Guitar Heaven 2019
Amsterdam Guitar Heaven
Tickets: €10* (dag) / €10* (avond) / €15* (combi)

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten. Studenten krijgen 50% korting.

Datum: Za 3 apr 2021
Open dag: 12:00 uur
Open avond: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook