Antwon (usa)

04/03/2015
Tickets

Subbacultcha! presents:

Antwon (USA)

+ D U S T Y.

+ deadHYPE radio

Door de rauwe en energieke liveshows en de onderwerpen waarover Antwon rapt wordt hij regelmatig vergeleken met Notorious B.I.G. Terwijl hij niet vies is van een vleugje oude funk en 80's synth ballads is de sound van Antwon ook experimenteel en typisch industrieel. Deze moderne, digitale sound is te herleiden uit Antwon's liefde voor de internetcultuur.

Antwon gebruikt zijn muziek niet alleen om zijn luisteraars met zijn teksten te overspoelen, hij streeft er ook naar dat de productie op zichzelf een eigen geluid heeft. De unieke stijl van deze begaafde MC is nog beter te plaatsen voor diegene die zijn punk verleden kennen. Dat Antwon in staat is om verschillende muzikale elementen te absorberen en in een nieuwe context te gieten is niet onopgemerkt gebleven.

Noisey/vice:
"Met zijn diepe, krachtige en donkere stem zijn zijn liedjes best geschikt voor een house party waar shit los gaat en meisjes uit de kleren gaan."
XXL:
"Antwon is een multitalent. Een eigenzinnige persoonlijkheid die leeft van voornamelijk liefde en plezier terwijl hij muzikale creaties maakt van 90's pop, R&B, hardcore en hiphop."

Zijn eerste officiële mixtape FANTASY BEDS werd in 2011 uitgebracht. De meest recente release is HEAVY HEARTED IN THE FUNCTION die afgelopen oktober uit werd gebracht.

http://antwon.bandcamp.com/