Barry Hay's Flying V Formation

11/03/2016
Tickets

Barry Hay's Flying V Formation

+ Luminize


“We are going to blow you away! Flying V Formation is in orbit!”, met deze stoere kreet kondigde Barry Hay het debuutalbum van zijn Flying V Formation aan.

Vier jaar lang werd er rondom de Earring activiteiten gewerkt aan dit project waarin we naast DeWolff gitarist Pablo van der Poel, de drie muzikanten Jan Rooymans, Daim de Rijke en Huub van Loon tegenkomen.

Een aantal nummers was er al en is sinds 2012 talloze malen live gespeeld maar het blijft lastig om alle agenda’s op elkaar af te stemmen. Op 3 november trapt de najaarstour af in Q-Factory –hun tomeloze energie rockt, ragt en raast. Berg je als ze los gaan op Earring classics, obscure covers en nieuw eigen materiaal. Wie open staat voor een nieuw, verrassend en energiek rockgeluid van eigen bodem is bij Barry Hay’s Flying V Formation aan het juiste adres.

Het voorprogramma zal verzorgd worden door de vier jonge vrouwen van Luminize, geboren en getogen in Kroatië en tegenwoordig wonende in Den Haag. In 2016 is hun debuutalbum 'All Or Nothing' verschenen en tijdens het schrijven van de songs vinden de muzikanten inspiratie bij poprock powervrouwen als P!nk, Gwen Stefani, Kelly Clarkson en Hayley Williams. Samen met producer Holger Schwedt (Bløf, Di-rect, Anouk en Go Back To The Zoo) hebben ze hun rocksound naar een hoger niveau getild.

Barry Hay's Flying V Formation - Wait a Minute (lyric video)
Barry Hay's Flying V Formation
Tickets: € 17,50
Datum: Do 3 november
Start: 20:00 uur
Tickets
Facebook