Bars and Melody & Johnny Orlando (pop)

08/20/2018
Tickets

Bars and Melody - Johnny Orlando

Drie van ’s werelds grootste YouTube-sterren bundelen hun krachten in een gezamenlijke tour! Met meer dan 16 miljoen volgers op social media en meerdere award nominaties, is tienerster Johnny Orlando één van de grootste nieuwe Canadese sterren! Zijn single ‘What If’ belandde binnen één dag in de top van de ‘Viral 50 Chart’ en de bijbehorende video kwam binnen op nummer 1 in maar liefst 11 landen. Na een uitverkochte Europese tour in 2017, komt Orlando nu terug naar het Europese vastenland samen met de tienersterren van Bars and Melody.

Dit Engelse duo behaalde in 2014 de derde plaats van ‘Britains Got Talent’ en boekte groot succes met het nummer ‘Hopeful’ met meer dan 300 miljoen views op Youtube. Op het moment zijn de mannen druk bezig met een nieuw album, maar eerst komen ze samen met Johnny Orlando naar Amsterdam!

Alsof dit nog niet genoeg is komen ook zangeres Tilly Devries en de jonge ster Isac Elliot naar Q-Factory! Isac Elliot heeft al de nodige awards en maar liefst 9(!) nummer 1-hits in Scandinavië op z'n naam staan.

Er zijn bij dit concert twee Meet & Greet upgrades: een reguliere Meet & Greet upgrade (VIP) en een Super Meet & Greet upgrade (VIP Platinum). Deze upgrades zijn alleen geldig in combinatie met een toegangskaartje voor het concert. Wanneer een ouder mee gaat naar een Meet & Greet hoeft deze alleen te beschikken over een regulier concertticket.

Meet & Greet (Reguliere VIP) tickets:

  • Een ontmoeting met Johnny Orlando en Bars and Melody, de mogelijkheid een foto met ze te maken en handtekeningen te vragen
  • Een gratis Johnny Orlando en Bars and Melody poster, VIP polsbandje en VIP keycord en kaart.
  • Vroege toegang tot Q-Factory en tot de merch (17:00)
  • Concert toegang

Super Meet & Greet (VIP Platinum) tickets:

  • Een ontmoeting met Johnny Orlando en Bars and Melody, de mogelijkheid een foto met ze te maken en handtekeningen te vragen
  • Een gratis Johnny Orlando en Bars and Melody poster, VIP polsbandje en VIP keycord en kaart.
  • Vroege toegang tot Q-Factory en tot de merch (16:00)
  • Toegang tot de soundcheck en hangout.
  • Concert toegang
Bars and Melody - Hopeful
Johnny Orlando, Mackenzie Ziegler - What If
Bars and Melody + Johnny Orlando
Tickets: € 21,50* (regulier)

€ 81,50* (VIP)

€ 151,50* (VIP Platinum)
Datum: Ma 20 aug.
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook