BEEF - Try Out - UITVERKOCHT (Reggae)

07/14/2019
Tickets

BEEF - TRY OUT

UITVERKOCHT

BEEF was jarenlang de grootste reggaegroep die ons kleine landje rijk was. ‘Late Night Sessions’ was een superhit, maar ook met nummers als ‘Alice (I Want You Just For Me)’, de Krezip-cover ‘I Would Stay’ en ‘Memory Fast Forward (Rewind)’ waren de Eindhovenaren succesvol op radio en tv.

De band is helaas al een tijdje uit elkaar. In 2009 gooide de groep de handdoek in de ring. Op een paar reünie-shows na heeft de band al bijna 10 jaar niet op het podium gestaan. Maar…BEEF komt nog eenmaal terug! Dit jaar staat BEEF op de Zwarte Cross, nadat het publiek massaal op de band gestemd heeft als ‘Favoriete Reggaeweide-band van de afgelopen 10 jaar’.

BEEF wil graag voor de grote (reeds uitverkochte) show op de Zwarte Cross een keertje warmdraaien. De try-out zal op zondag 14 juli plaatsvinden in Q. Dit is de ultieme kans om de ’Last Rudies Standing' live te zien met een intieme en nu al legendarische show.

Memory Fast Forward
BEEF - TRY OUT - UITVERKOCHT
Tickets: € 16,95*
Datum: Z0. 14 juli
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook