Big Daddy Kane (hiphop)

05/24/2018
Tickets

Big Daddy Kane

+ Mad Rev

De in Brooklyn geboren MC wordt gezien als een pionier in het vak. Zo maakte hij ooit een begin aan de ‘fast rap’-trend, bracht hij een revolutie in de hiphop-mode en leerde hij de jonge, toen nog onbekende, Jay-Z alle kneepjes van het vak. Natuurlijk werd Kane pas echt bekend als onderdeel van het eveneens legendarische hiphop collectief Juice Crew met onder andere Marley Marl, Biz Markee, Kool G Rap.

Naast zijn eigen grote hits 'Smooth Operator' en 'Ain’t No Half-Steppin’(nummer 25 in de gerenommeerde Rolling Stone lijst: "50 greatest hip-hop songs of all time”), bracht hij o.a. samen met Tupac en MC Hammer de single 'Too Late Playa' uit. Maar liefst 30 jaar na zijn eerste album treedt Big Daddy Kane nog steeds op en geldt hij als één van de grootsten in de hiphop wereld. Donderdag 24 mei komt hij voor een eenmalige show naar Nederland. Long Live the Kane!

Mad Rev

Regelrecht uit Amsterdam Oost en net terug uit LA met een mind vol inspiratie is MC Mad Rev klaar om de show van Big Daddy Kane op te warmen. Hij maakte begin vorig jaar grote indruk met zijn debuut-single 'No More’. Een heerlijke old school track waarvan de Tribe Called Quest vibe er vanaf druipt.

Big Daddy Kane - Aint No Half Steppin
Big Daddy Kane
Tickets: € 26,50*
Datum: do. 24 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk