Bishop Nehru (hiphop) - Verplaatst

04/03/2020
Tickets

Bishop Nehru (Verplaatst)

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus zal de show van Bishop Nehru worden verplaatst naar 30 september. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, maar het is mogelijk deze te retourneren via de mail die je ontvangt van Ticketmaster.

De Amerikaanse rapper Bishop Nehru uit New York werd opgemerkt toen hij slechts 15 was, door niemand minder dan cult-rapper MF DOOM. Samen brachten zij het gerenommeerde album NehruvianDOOM uit, maar inmiddels heeft Nehru ook zes solo-albums op zijn naam staan. Zijn meest recente album ‘ELEVATORS: Act I & II’ werd geproduceerd door de Canadese hiphop-held Kaytranada evenals - natuurlijk - MF DOOM. Eerder tourde hij met Earl Sweatshirt, Nas en de 20-jarige jubileumtournee van Wu-Tang Clan, maar nu komt hij ter ere van zijn nieuwste album 'My Disregarded Thoughts' voor een headline show op 3 april naar Q-Factory!

Bishop Nehru - The Game of Life (Official Live Video)
Bishop Nehru
Tickets: € 17,25

*Ticketprijs inclusief €2,25 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 3 apr.
Open: 19:30 uur
Aanvang Support: 20:00 uur
Aanvang Bishop Nehru: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook