BØRNS (USA)

11/05/2015
Tickets

3voor12 presenteert: BØRNS

BØRNS is de band rondom de 23-jarige extravagante creatieve duizendpoot Garrett Borns. Op zijn tiende was hij al professioneel goochelaar en op zijn 13e werd hem een beurs aangeboden vanwege zijn uitzonderlijke tekenkwaliteiten. BØRNS is oorspronkelijk afkomstig van het onderste schiereiland van Michigan, maar met zijn dromerige mix van folk, glam en electro rock klinkt het alsof ze rechtstreeks uit de kosmos komen.

"Op een festival je favoriete band zien, vergt timing en vasthoudendheid. De tijd is zo vergeten en de afstanden tussen zalen of tenten vallen altijd tegen, toch? Op 's werelds grootste showcase festival South By South West stond fier bovenaan mijn 'to see' lijst BØRNS. Een singer-songwriter die sixties hamonieën combineert met eighties synthesizers en zo meesterlijk bombastische popliedjes maakt die dagenlang in je hoofd blijven hangen. Ik heb tegen iedereen die ik tegenkwam BØRNS getipt... maar hem zelf totaal gemist. Ik stond ergens anders, niet op te letten. En iedereen die er wel bij was, klapte bijna uit elkaar van enthousiasme."
- Roosmarijn Reijmer / 3voor12 Radio

Je kunt BØRNS kennen van de hits 10,000 Emerald Pools en Electric Love die veelvuldig worden gedraaid op 3FM.

De band stond afgelopen zomer op het festival Down The Rabbit Hole en doet 5 november haar eerste clubshow in Q-Factory!

BØRNS - 10,000 Emerald Pools
BØRNS (USA)
Locatie: Kleine zaal
Tickets: €13,50
Datum: Do 5 november
Doors: 19:30u
Tickets
Facebook