Bryce Vine (pop/hiphop)

02/27/2020
Tickets

Bryce Vine

+ Zeno

Bryce Vine brengt een mix van radiovriendelijke pop en relaxte hiphop. Hij werd geboren in New York City, maar verhuisde voor de acteercarrière van zijn moeder samen met haar naar LA. Hier ontdekte Bryce zijn liefde voor muziek en entertainment, met naast 90's R&B ook poppunk- en alternatieve rockbands als grote inspiratiebronnen. In 2014 scoorde hij een online hit met het nummer 'Sour Patch Kids' van zijn debuut-EP Lazy Fair, maar hij brak pas echt door toen 'Drew Barrymore' in 2018 een virale hit werd. Sindsdien heeft hij niet stilgezeten en trad hij op bij onder andere Late Night with Seth Meyers, Jimmy Kimmel Live! en The Late Late Show with James Corden. Nu gaat hij ter ere van zijn debuut-album Carnival op zijn allereerste headline tour en probeert hij de harten aan andere kant van de oceaan voor zich te winnen. Met op 27 februari een show in Q-Factory!

Support: Zeno

Rapper en zanger Zeno uit het Brabantse dorp Rijen omschrijft zijn sound als een combinatie van hip hop en pop met een alternatief randje. Met een warm stemgeluid en een oprechte boodschap komt elk gevoel dat hij over wil dragen goed tot zijn recht. Inmiddels heeft hij drie EP's op zijn naam staan en wist hij al honderdduizenden streams te behalen. Met performances op radiozenders als FunX en 3FM, benoeming tot 3voor12 Talent in 2019 en meer dan 50 shows in diverse poppodia is dit een nieuw talent dat je live moet hebben meegemaakt.

Bryce Vine - Drew Barrymore [Official Music Video]
Bryce Vine
Tickets: € 19,55*

*Ticketprijs inclusief €2,55 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Do. 27 feb
Open: 19:30 uur
Zeno: 20:00 uur
Bryce Vine: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk: