Buttering Trio + Masok (jazz/elektronisch) - verplaatst

10/06/2021
Tickets

Buttering Trio

+ MASOK

Deze show wordt verplaatst naar een latere datum in 2021. Het optreden in april 2021 gaat niet door. Kaartkopers ontvangen een bericht van Ticketmaster.

De live shows van Buttering Trio uit Tel Aviv zijn een non-stop ervaring, een psychedelische groovende reis naar hun onderbewustzijn. Door middel van zware beats, dikke baslijnen en zoete maar ook aangrijpende lyrics brengen muzikanten en producers Rejoicer, Beno en KerenDun vrede en vrijheid in de chaos. Wat begon bij studiosessies in een donkere ruimte in Berlijn, is geëvolueerd tot een wereldwijde tourband die graag muziek maakt. Op 21 april brengen zij hun mix van jazz, neo-soul en elektronische beats naar Q-Factory!

Support: MASOK

De vierkoppige soulband Masok bracht vorig jaar hun debuut-album ‘The Bigger The Risk’ uit, die zowel digitaal als op vinyl uitgebracht werd door Raw Tapes Records. Met de warme stem van frontvrouw Jenny Penkin, strakke drums van Tal Kohavi, ontspannen baslijnen van Omri Shani en Namok op toetsen met jazzy harmonieën, zorgt Masok voor een interessante show met invloeden van R&B, soul en hiphop.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 21 april 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Buttering Trio - I Cried For You (Official Video)
Buttering Trio + Masok
Tickets: € 16,10*

*Ticketprijs inclusief €2,10 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Wo. 6 oktober
Open: 19:30 uur
MASOK: 20:00 uur
Buttering Trio: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook
Masok - Right Up Your Alley