Candy Dulfer & Friends - 5 Jaar Q-Factory

09/05/2019
Tickets

5 Jaar Q-Factory

CANDY DULFER & FRIENDS

feat.:
- Trijntje Oosterhuis
- Shirma Rouse
- Hans Dulfer
- Alain Clark
- more to be announced

Over de hele wereld staat Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkt samen met de beroemdste sterren (waaronder Prince, Beyoncé, Aretha Franklin, Sheila E., Maceo Parker, Dave Stewart, Van Morrison, Lionel Richie en Pink Floyd), speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht ruim 2,5 miljoen solo-albums wereldwijd, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA.

In april 2017 verscheen haar album ‘Together’, waarop ze terugkeert naar haar funk roots. Het opzwepende album is een smeltkroes van allerlei invloeden uit jazz, disco, soul, dance en r&b, maar ook haar eigen interpretatie van wat er momenteel in de muziek speelt. Daarnaast bracht ze haar langverwachte autobiografie uit, ‘Sax, Candy & Rock-’n-Roll’. Op donderdag 5 september komt de wereldster met haar vrienden naar Q met een exclusieve show vol verrassingen!

Candy Dulfer - Pick Up The Pieces
Candy Dulfer & Friends
Tickets: €32,50

*Tickets zijn inclusief €4,- service en betaalkosten.

Datum: Do. 5 sep
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur


Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook