Chaka Demus & Pliers (Reggae/Dancehall) - AFGELAST

05/16/2019
Tickets

Chaka Demus & Pliers

Sound by DJ Ralph Selecta

Chaka Demus & Pliers komt voor het eerst in ruim twintig jaar weer naar Amsterdam voor een clubshow. Op donderdag 16 mei staat het legendarische duo uit Kingston, Jamaica in de grote zaal van Q-Factory. Met absolute megahits als ‘Murder She Wrote’ en ‘Tease Me’ veroverden ze in de jaren negentig de hele wereld en in 2019 keren ze eindelijk terug, dit keer onder begeleiding van een volledige band.

Hoewel zowel Chaka Demus als Pliers er een degelijke solocarriers op na hield, werden ze in 1993 samen wereldberoemd met nummers als ‘Twist & Shout’ en ‘Tease Me’; tracks die wereldwijd wekenlang de top van de hitlijsten domineerden. De zonnige mix van reggae, ska en dancehall werd opgenomen met befaamde producers als Sly & Robbie en Prince Jammy. Deze karrenvracht aan ervaring laat zich ook terughoren op de recentere compilatie ‘Chaka Demus & Pliers Selects Reggae’: een energieke mixtape die door het duo werd opgenomen en samengesteld.

Chaka Demus & Pliers - Murder She Wrote
Chaka Demus & Pliers - AFGELAST
Tickets: € 30,47*
Datum: Do. 16 mei
Open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook