Chase Atlantic + Bexey (alternatieve pop)

10/10/2019
Tickets

Chase Atlantic

+ Bexey

De Australische broers Mitchel en Clinton Cave begonnen met het uitbrengen van muziek via hun YouTube-kanaal totdat ze in 2014 samen met hun vriend Christian Anthony de band Chase Atlantic vormden. Hun muziek is te omschrijven als alternatieve pop en rock met duidelijke elementen van R&B, maar zoals ze zelf zeggen: ‘We make music that is hard to define by genre but easy to enjoy.’ In hun nummers zijn ze zeker niet bang om serieuze onderwerpen aan te snijden, zo ook op hun allernieuwste album ‘PHASES’, dat in juni dit jaar uitkwam. Ook van hun eerste album en verschillende EP’s zul je hun energieke en aanstekelijke songs gaan horen tijdens hun allereerste bezoek aan Amsterdam op 10 oktober. Een niet te missen show voor fans van Post Malone, The Neighbourhood, The 1975 and The Weeknd.

Special guest: Bexey

De 23-jarige Britse emo rapper Bexey behaalde veel streams met tracks als ‘Cutthroat Smile; (ft. $uicideBoy$), ‘Stay Alive’ (ft. Fat Nick), ‘Nightslayer’ (ft. Lil Peep) en solotrack ‘Go Getta’, gevolgd door aandacht van grote platforms als BBC1 Xtra en Kerrang!. Bexey kreeg de meeste bekendheid na het verschrikkelijke overlijden van zijn goede vriend Lil Peep toen hij het emotionele nummer ‘Letter To Peep’ aan hem opdroeg. Inmiddels heeft de rapper ook dit jaar al nieuwe singles uitgebracht en op 10 oktober zie je hem als support voor Chase Atlantic.

VIP tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Toegang tot het concert is hierbij NIET inbegrepen.

HEAVEN AND BACK (Official Music Video)
Chase Atlantic
Tickets: € 21,-*
Datum: Do. 10 okt.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook