Chris Jagger's Rocking Kronies (cajun)

09/28/2017
Tickets

Chris Jagger's Rocking Kronies

Op donderdag 28 september komt Chris Jagger samen met zijn band 'The Rocking Kronies’ in het kader van zijn onlangs verschenen 'Best Of' album naar Q-Factory.

Het is niet makkelijk om in de schaduw te leven van een grote broer die in de allergrootste rockband aller tijden speelt, maar Chris Jagger doet dit met verve. De 69-jarige muzikale veelvraat schreef mee aan de Rolling Stones albums ‘Dirty Work’ en ‘Steel Wheels’ en werkte onder andere samen met grootheden als David Gilmour, Bob Dylan, Eric Clapton en natuurlijk broer Mick.

Het werk van Chris Jagger bestaat uit een mix van rasechte blues, folk en de van oorsprong in Louisiana ontstane cajun en zydeco muziek (Creoolse ritmes vermengd met blues en soul). Dit werk is gebundeld in zijn 'All The Best' album waarop ook twee duetten met Mick Jagger, het vrolijke 'Concertina Jack' en 'The DJ Blues', staan. Op de dag dat de Stones in Amsterdam aankomen om zich op te maken voor de twee concerten in ons land trakteert Chris Jagger ons alvast op een swingende en broeierige avond die niet zou misstaan rond een Bayou in Baton Rouge.

Chris Jagger You got me
Chris Jagger
Locatie: Kleine zaal
Tickets: € 10,00
Datum: do 28 sept.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Tickets
Facebook