Cold Cave - Grauzone presents (darkwave/synthpop)

11/07/2018
Tickets

Cold Cave

Grauzone presents

De Amerikaanse sensatie Cold Cave, het soloproject van frontman Wesley Eisold (Ook bekend als zanger van hardcore formaties als Give Up the Ghost en Some Girls), knalde in 2009 furieus uit de startblokken met hun geweldige debuutplaat ‘Love Comes Close’ vol experimentele en duistere synthpop. Met de toevoeging van Caralee McElroy en Dominick Fernow werd Eisold’s project een band die in korte tijd door de internationale muziekpers werd opgemerkt. En terecht, want de muziek is origineel, mysterieus en aanstekelijk.

Een zegetocht volgde met een platendeal bij Matador Records, een wereldwijde tour met Nine Inch Nails, Soundgarden, The Jesus & The Mary Chain en als kers op de taart een optreden in het wereldberoemde New Yorkse Guggenheim museum. Hierna werd het echter stil rondom Eisold. De opnames van zijn langverwachte derde plaat ‘Sunflower’ werd ‘on hold’ gezet tot vorig jaar, toen Eisold vriend en vijand verraste met de nieuwe single ‘Glory’, waarmee hij bewees weer helemaal terug te zijn. Een aanrader voor de liefhebbers van The Soft Moon, New Order en Beach House.

Support: Choir Boy

Sinds Choir Boy's prachtige debuut-LP in 2016 heeft de dreampop band een cult-aanhang gekregen. Zanger Adam's verbluffende vocale bereik, gelaagde composities en hartverscheurende melodieën worden ondersteund door onder andere muzikale partner Chaz Costello op bas en creëren zo een perfecte mix van nostalgische, romantische popmuziek.

COLD CAVE - GLORY
Cold Cave
Tickets: € 18,50*
Datum: Wo. 7 nov.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk