Countdown Café: AJ Plug / Noivy Bit / Paul de Munnik / Jason Staal

03/20/2018
Tickets

Countdown Café:

AJ Plug / Noivy Bit / Paul de Munnik / Jason Staal

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

In deze editie hebben we niemand minder te gast dan AJ Plug, Noivy Bit, Paul de Munnik en Jason Staal.

Bluesrock-zangeres AJ Plug heeft dankzij haar optredens door de jaren heen al een flinke naam opgebouwd in de blues-scene. In 2014 kwam haar debuutalbum Let Go Or Be Dragged uit, dat zeer goed ontvangen werd in de vaderlandse blues media. Nu is opvolger Chew Chew Chew verschenen.
Aj’s stem en muziek doen denken aan Beth Hart, Melissa Etheridge en Dana Fuchs, en eerlijk gezegd is nergens te horen dat ze gewoon uit Katwijk Aan Zee komt.

Noivy Bit is een beginnende band uit Amsterdam dat inspiratie haalt uit verschillende genres. Het voornaamste genre waar wij onze inspiratie uit halen is de shoegaze. Het genre shoegaze staat bekend om het gebruik van zowel heftige als zweverige gitaar effecten, dromerige zanglijnen en stevige drums.

Het nieuwe album van Paul de Munnik heet ‘Goed Jaar’ en wordt in etappes uitgebracht. De eerste 8 nummers zijn inmiddels overal te beluisteren, waaronder het gelijknamige nummer ‘Goed Jaar’. In het voorjaar van 2018 verschijnt het album in z’n geheel.

Jason Staal was jaren actief als liedjesschrijver van de Nederpopband Asman. Na 15 jaar is de band gestopt en Jason Staal gestart. Alleen schrijven, alleen spelen en alleen aan het roer. En dat allemaal samen met muzikale vrienden, die maar 1 ding wilden. Een mooi album maken.

AJ Plug "Down on my knees"Voetbal Inside RTL7
Countdown Café
Locatie: Kelder
Tickets: Gratis
Datum: 20 maart
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook