Countdown Café: Anneke & Febby - New Bliss - Jonny Smokes - Ann May - The Heinoos

10/16/2018
Tickets


Countdown Café

Anneke & Debby - New Bliss - Jonny Smokes - Ann May - The Heinoos

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.
De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

New Bliss is een Nederlands alternatieve pop-rock trio met eigen werk. De band bestaat uit gitarist en zangeres Renske en haar twee tweelingbroers, die de ritmesectie vormen. Podiumervaring heeft de band tot in extremen. Op 20 maart 2018 stond frontvrouw Renske samen met de Amerikaanse band 30 Seconds to Mars in de Ziggo Dome voor 17.000 man.

Anneke de Vries en Febby Tasiran vormen samen een muzikaal duo. Anneke de Vries is afkomstig uit Haarlem en is bekend geworden door de muziek te coveren van onder andere Richie Kotzen, James Bay en Keith Urban. Tegenwoordig schrijft ze ook haar eigen nummers die voor de covers niet onderdoen. Met de begeleiding en gitaarsolo's van Febby Tasiran stond ze eerder al op parkpop, Rotown en in de Gouda Studio's.

Sinds Jonny Smokes van Seattle naar Nederland is gekomen boekt hij groot succes met zijn solocarrière en treedt hij op in verschillende festivals, clubs en podia in heel West-Europa. De singer-songwriter en one-man band werkt op dit moment samen met zangeres Jennifer Ewbank en de getalenteerde Nederlandse artiest Maurits Malherbe. Met behulp van zijn loop sampler met een breed scala aan effectpedalen en verschillende instrumenten componeert hij volledige nummers, vlak voor de ogen en oren van het publiek.

Ann May draait al enkele jaren mee in de Nederlandse muziekscene, maar trad pas vorig jaar met haar eerste album ‘Genuine’ echt in de spotlight. Singles ‘The Dark Side’ en ‘World Of Silence’ laten een stevig maar toegankelijk rockgeluid horen, met symfonische en gothic-invloeden. Ann May zelf benadrukt dat ze haar pijlen vooral richt op het live optreden, en heeft de band om haar heen met die gedachte ook zorgvuldig uitgezocht. Er is veel tijd en aandacht in het album en bijbehorende videoclips gestoken, maar de band komt naar eigen zeggen het beste tot zijn recht tijdens een optreden op festival of poppodium.

The Heinoos is een rockband die drie jaar geleden de fakkel van het oer-Nederlandse Normaal heeft overgenomen. De band zelf bestaat al twintig jaar, en spelen vooral op feesten en festivals. De setlist bestaat veelal uit covers, veel werk van Normaal, maar ook eigen werk, waar ze in deze fase van hun bestaan meer mee bezig willen zijn. Dit jaar speelden ze een eigen tour met zeker 70 shows en op het legendarische Zwarte Cross waren ze al een grote hit. In september brachten ze hun langverwachte eerste officiële studioalbum ‘Kloar!’ uit, vol met knallers, maar ook wat ballads en geluiden uit de country-hoek die je misschien niet zou verwachten.


New Bliss - Criminal (Official audio)
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Zo. 16 okt
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook