Countdown Café: Blanko, Ben Reel & Hans Vandenburg

04/20/2020
Tickets

Countdown Café

Blanko - Ben Reel - Hans Vandenburg

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere maandag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

Jan de Witte had jarenlang een succesvolle carriere als gitarist en één van de 3J's. Hij nam afscheid van die band om zich volledig te richten op de muziek die zijn hart sneller laat kloppen. Een levenslange visie, die nog elke dag groeit. Wat Blanko precies is, kan niet in een een hokje worden gestopt, het moet worden ervaren.

Ben Reel is er ook bij 20 april! Ben Reel is nog altijd even actief en heeft een nieuw album uitgebracht op 28 februari. Deze is opgenomen in Nashville met bekende gasten waaronder: Will Kimbrough, Tommy Wommach en Gary W. Het album heet dan ook 'The Nashville Calling'.

Uiteraard kunnen wij Hans Vandenburg niet vergeten! Op 20 april zal Hans Vandenburg ons verblijden met een nieuw album genaamd 'POSTHUMOURLY' ! Dit album kan je alvast voorbestellen via zijn website. Hans zelf omschrijft zijn album als een ijzersterk verhaal die hij graag wilt delen met het publiek! Onder begeleiding van een 'all-female' band zal Hans Vandenburg een muzikale reis door zijn totale songrepertoire optreden.

Blanko - What is real? (Official video)
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Ma. 20 april
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook