Countdown Café: Boetners - Florian Lohoff - Wolf & Moon

10/01/2019
Tickets

Countdown Café

Boetners - Florian Lohoff - Wolf & Moon

Het Countdown Café is terug! In samenwerking met NH Radio en radiomaker Kees Baars brengt Q-Factory het populaire wekelijkse live radioprogramma 'Countdown Café' terug op de radio en op de planken. Wekelijks zal een gratis concert in Q de de basis vormen van het radioprogramma dat elke zondagavond zal worden uitgezonden op NH Radio.

De Boetners maken nummers in hun moerstaal, rock & roll nummers in het Achterhoekse dialect. Grote inspiraties zijn dan ook Jovink & The Voederbietels, Normaal, Boh Foi Toch en internationale bands zoals AC/DC en Status Quo. De band heeft ondertussen flink wat mooie dingen op haar naam staan, zoals drie albums, twee headline-shows in de DRU Cultuurfabriek en een optreden op de Zwarte Cross in 2017.

Meedogenloos reflecterende teksten ontmoeten opwindende gitaarsolo's in een verbazingwekkende groove, funk-geest. Florian Lohoff beweegt galant tussen soul, funk, blues en rock. Florian zingt over vrijheid, sociale conventies, het dagelijks leven en soms ook over liefde. Door de verschillende muziekstijlen te combineren, creëert Lohoff een geheel nieuwe eigen geluidswereld.

Ergens tussen het folky geluid van Angus en Julia Stone en de elektronische invloeden van The XX, kun je de resonantie van Wolf & Moon vinden. Wolf & Moon is het verlangen naar avontuur en reizen. Daarom kun je ze alleen vinden met een minimale set-up die ze gemakkelijk op een roadtrip kunnen meenemen. Een reisgitaar, een drumcomputer en een mini-casio-toetsenbord plus hun onderscheidende stemmen, dat is alles wat je nodig hebt om je in de sfeer van Wolf & Moon te krijgen.

Florian Lohoff Band - 7/11 (official Music Video)
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 1 okt.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook