Countdown Café: Bullhorn - King Of The World - Hardland

09/24/2019
Tickets

Countdown Café

Bullhorn - King Of The World - Hardland

Het Countdown Café is terug! In samenwerking met NH Radio en radiomaker Kees Baars brengt Q-Factory het populaire wekelijkse live radioprogramma 'Countdown Café' terug op de radio en op de planken. Wekelijks zal een gratis concert in Q de de basis vormen van het radioprogramma dat elke zondagavond zal worden uitgezonden op NH Radio.

Bullhorn is een dynamische nu-wave brassband, bestaande uit 1 drummer, 7 hard-hitting horn-spelers en 1 monster MC. Met hun wortels in funk, soul, hiphop, reggae en dansmuziek inspireren hun uitvoeringen zelfs het meest conservatieve publiek om hun weg naar de dansvloer te vinden.

Nieuwe songs, geschreven samen met gitarist Stef Delbaere, laten een energieke versie horen van het bekende King of the World geluid en laat er geen twijfel over bestaan waarom KOTW al jaren in de top van het Europese roots circuit meedraait. Een reputatie opgebouwd in de afgelopen 6 jaar met vier succesvolle albums en optredens op onder meer festivals als North Sea Jazz Festival, Ribs ’n Blues en verschillende clubs!

Hardland maakt rock van deze tijd en vermengt deze op hun eigen manier met de geweldige sferen en karakteristieken uit de 70’s en 80’s. Ja, we hebben het over lange manen, dito gitaarsolo’s, kamerbrede toetsenpartijen en catchy meezingrefreinen.

BULLHORN - 'Resonate Right' Music Video
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 24 sept.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook