Countdown Café: C'esco e i musicanti di Brahma - Awash - The Hilltop Howlers

05/07/2019
Tickets

Countdown Café

C'esco e i musicanti di Brahma - Awash - The Hilltop Howlers

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.
De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

C'esco e i musicanti di Brahma: de unie tussen de songwriter Francesco Bertoletti (C'esco) en zijn band van 6 elementen. Het idee komt van C'esco, die na jaren van gedegen onderzoek eindelijk de band weet te vormen en een nieuw leven aan zijn liedjes geeft, die vaak gaan over de toestand van de hedendaagse mens. Uit deze fusie wordt energieke en impactvolle muziek geboren met een singer-songwriterstijl. Een zeer rijk geluid met akoestische als elektrische instrumenten die passen bij rock en klassieke folk, zoals gitaren, viool en drums, en etnische instrumenten zoals: didgeridoo, bouzouki en banjo.

Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave, met vergelijkingen naar R.E.M, Editors & Racoon. Meer dan 200 optredens, waaronder voorprogramma van James Walsh van Starsailor, diverse radio-optredens (Nachtegiel en Ekdom In De Nacht bij 3FM), festivals nationaal/internationaal en in 2016 een toer door Engeland.

The Hilltop Howlers maken onvervalste rootsmuziek rechtstreeks uit The Boogie Barn, een repetitie schuur gebouwd uit dikke veldkeien en afgepelde boomstammen die op een diep verscholen plek in de achterhoek staat. Heerlijke soulvolle bluesrock á la Black Crowes en Lynyrd Skynyrd!

Hilltop Howlers - Hanging Around
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 7 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook