Countdown Café: Charmplay - Electric Feathers - Nul26

06/18/2019
Tickets

Countdown Café

Charmplay - Electric Feathers - Nul26

Het Countdown Café is terug! Vanaf dinsdag 2 januari brengen we in samenwerking met NH Radio en radiomaker Kees Baars het populaire wekelijkse live radioprogramma 'Countdown Café' terug op de radio en op de planken in Q. Wekelijks zal een gratis concert in Q de de basis vormen van het radioprogramma dat elke zondagavond zal worden uitgezonden op NH Radio.

De muziek van de Nederlandse indiepop band Charmplay is een aanrader voor fans van Bastille, The Killers en The 1975. Een band met een verfrissende focus op het in beweging krijgen van het publiek. Hun feelgood indie-pop is zowel fysiek als mentaal motiverend vanwege de kenmerkende grooves die de hoopgevende en inspirerende teksten dragen.

Na de release van hun eerste single 'One Minute Alone' (2015) speelde de band shows in binnen en buitenland tijdens verschillende tours. Waaronder hun bekende zomertours waar de 4 jonge, energieke bandleden spelen met een bijzonder aanstekelijk enthousiasme langs de kust van Frankrijk.

Electric Feathers is een nieuwe band uit Amsterdam. Hun sound bestaat uit een hybride tussen edgy gitaren en zweverige synths, waarmee ze je terugbrengen naar de 80's en 90's. Denk aan luide hybride drums, een keytar op lsc en een in vlam gevatte blues-achtige gitaar . De dynamiek van een mannelijke en een vrouwelijke lead-vocal creëert een spannend elektrisch veld. Binnen een jaar zijn er 22 nummers geschreven en uitgebracht.

Nul26 staat voor zingende atonale gitaren geïnspireerd door onkunde en de negende van Mahler. Gedragen door een ritme sectie als een zestiger-jaren wasmachine. De buren worden gek!

CHARMPLAY - NATURE Official Musicvideo
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 18 juni
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook