Countdown Café: De Sjit - JP de Klerk - Amsterdelics

05/14/2019
Tickets

Countdown Café

De Sjit - JP de Klerk - Amsterdelics

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, maar wanneer de bomen dan verdwijnen is daar; ‘De Sjit’. De driekoppige nederrock groep brengt namelijk niet meer dan muziek, gewoon in zijn puurste essentie. Dat maakt niet alleen de tekst eerlijk, maar ook de muziek.

JP de Klerk, ook wel bekend als Jan Piet de Klerk uit Middelburg, is een singer-songwriter en een rasechte en trotse zeeuw. Na zijn avontuur in binnen- en buitenland, als frontman van de band The Seeger Sessio, besloot hij om solo te gaan. En nu maakt hij muziek waarmee hij letterlijk en figuurlijk dichtbij huis blijft. Vandaar het album "Old Cold Church Road", wat vertaald de straatnaam is van de straat waar Jan Piet al jaren woont.

Funkrocksoulreggaepsychedelic dub met toeters en bellen. Dat is Amsterdelics in een notendop. De 13-koppige band uit Amsterdam barst van de energie en is live helemaal op haar best. Blazers, backing vocals, laagvliegende gitaren en stuwende beats: een goed geoliede machine onder goedkeurend oog van een uiterst charismatische frontman.

JPdeKlerk - Fragile Paradise
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 14 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook