Countdown Café: Elphesis / Jan Rot / Leif de Leeuw Band

05/22/2018
Tickets

Countdown Café

Elphesis / Jan Rot / Leif de Leeuw Band

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

In deze editie hebben we niemand minder te gast dan Elphesis.

Elphesis is een nieuwe Nederlandse band met eigen werk in de categorie melodieuze rock. Hun song 'All Systems Go', 'Dancing in my Heart' en 'Falling to Pieces’, tracks van de nieuw uit te brengen EP, kregen lovende kritieken uit binnen- en buitenland. Elphesis maakte in februari 2017 al hun radiodebuut bij Kees Baars in DownTown Café als Debuut van de Week en hoor je dus nu live bij Countdown Café.

Jan Rot is een Nederlandse zanger, vertaler en liedjesschrijver. Inmiddels al veertig jaar prof, vanaf zijn eerste band Streetbeats en debuuthitje Counting Sheep (1982) tot zijn huidige theatersolo’s. Op zijn cv inmiddels 22 albums onder eigen naam en 10 met anderen, meer dan 800 liedjes, teksten en vertalingen voor zichzelf en anderen als Rob de Nijs, Boudewijn de Groot en Henny Vrienten.

Leif de Leeuw Band, bestaande uit Leif de Leeuw (gitaar), Tim Koning (drums), Boris Oud (basgitaar) en Sem Jansen (gitaar en vocals), viel meerdere malen in de prijzen. Zo wonnen zij eind 2014 de Dutch Blues Challenge en werden ze in 2015 uitgeroepen tot ‘Best Band 2015’ door de European Blues Awards. De band sleepte dan wel twee blues-prijzen binnen, maar zij laten zich niet beperken door muzikale grenzen. Meerdere stijlen, zoals funk, soul, roots, fusion, country en rock zijn terug te horen in hun muziek.


Countdown Café
Locatie: Kelder
Tickets: Gratis
Datum: 22 mei
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook