Countdown Café: Ghalia (USA) - Voodoo Chambers

02/04/2020
Tickets

Countdown Café

Ghalia (USA) - Voodoo Chambers

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

Drums, bas en hypnotiserende atmosferen met Valerio Recenti (My Propane, Countermove), Koen Herfst (Armin van Buuren, i-Chaos) en Timothy Dunn (The Great Communicators). Zij vormen Voodoo Chambers: donkere en zweterige melodieën voor mensen die van rock houden, trip hop en het geluid van drums rond een vuur of de schemerige lichten van een boudoir. Spelen met beats, basgeluiden en muzikale invloeden van rock tot EDM en mediterrane muziek.

Ghalia Volt is van nature geboren rockster met het leren jasje en de slechte grijns. In navolging van de New Orleans-invloeden van haar doorbraak in 2017, Let The Demons Out, ziet dit jaar de veelgeprezen Brusselse singer-songwriter dieper het Amerikaanse Zuiden induiken en opnemen in het heuvelland van Mississippi, waar ze haar liedjes deelde met een cast van gewaardeerde lokale muzikanten en ving de vliegende vonken. Dit is Mississippi Blend: een album dat net zo vurig en stralend is als Delta Moonshine.

Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 4 februari.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook