Countdown Café: In My Tree / MEIS

05/29/2018
Tickets

Countdown Café


Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

In My Tree is een band die ontstaan is in het Brabantse Oss. Begonnen in 2013 als songwriting duo is de band intussen uitgegroeid tot een zeskoppige, ijzersterke formatie. Met een eigentijdse variant van country, blues en folk, heeft de Americana van de heren een bloedmooi geluid, waarin zij de perfecte balans tussen een duistere en tegelijkertijd lichte en levendige sound vinden. Sinds de eerste plaat ‘In My Tree’ uitkwam in 2013 heeft In My Tree niet stilgezeten. Opvolger 'Push The Plow' kwam in september 2015 uit, en werd door de liefhebbers goed ontvangen.

Meis, de band van Aysha de Groot maakt minimalistische knip-en-plakpop. In 2016 begint De Groot (inderdaad, kleindochter van) te werken aan “De Pauze”: Een drieluik over je stem zoeken, oogkleppen kwijtraken en knokken tegen pech. De eerste single “Waarom” komt uit in het voorjaar van 2018.

Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: 29 mei
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook