Countdown Café: Jan Paul van der Meij – Michel Ebben – Lars Bygdén

05/21/2019
Tickets

Countdown Café

Jan Paul van der Meij – Michel Ebben – Lars Bygdén

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek. Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

Jan-Paul van der Meij is liedjesschrijver, muzikant, producer, eigenaar van het badgastenkerkje en de opname studio. Hij trad solo op en speelde in diverse bands waaronder Double Use, The Bintangs en De Gorelev. Maakt tegenwoordig muziek en videoclips samen met Ab Winkel en Saskia Dommisse. Eind 2016 maakten Winkel en Van der Meij de door Roetz uitgegeven cd 'Zachte Realiteit' en in mei 2019 wordt een nieuwe cd verwacht.

Songwriter, verhalenverteller & fotograaf Michel Ebben; onderweg met zijn gitaar, verslaafd aan schrijven en in gezelschap van zijn camera! Ziet de mooie kanten van melancholie en ontdekt altijd weer nieuwe verhalen in eenzame woorden... Een echte live performer: intens, oprecht, rauw en met humor. Op ontdekkingsreis, zwervend van blues naar country noir en Americana!

De Zweedse singer-songwriter en gitarist Lars Bygdén vormde in 1996 de country-rockgroep The Thousand Dollar Playboys in zijn geboortestad Sundsvall. De groep bracht twee albums uit, maakte een grote impact lokaal, toerde door Europa en de VS en ontbond in 2002. Hij ging daarna verder als soloartiest en bracht in 2005 zijn eerste album uit, Trading Happiness For Songs, inclusief het duet met Ane Brun - This Road. Family Feelings werd uitgebracht in 2009 en in 2012 de veelgeprezen LB waarvan de geanimeerde video The Hole zowel Grammy- als manifest-genomineerd was.

Lars Bygden - The Hole [Official Music Video]
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 21 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook