Countdown Café: Jeffrey Halford & The Healers - Johnny Feelgood

06/04/2019
Tickets

Countdown Café

Jeffrey Halford & The Healers

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek. Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

Jeffrey Halford is een singer-songwriter en gitarist, geboren in Dallas, Texas. Na het opdoen van ervaring als straatmuzikant in San Francisco werd hij door het publiek steeds meer gewaardeerd en uitgenodigd voor cluboptredens. Door zijn muziek kwam hij in contact met JJ Malone en Sonny Lane, de bluesscene van San Francisco. Hij vormde zijn eigen band en kwam in de rockabilly-scene. De laatste 25 jaar tourt hij met zijn Healers. Jeffrey’s muzikale palet is breed, van blues, bluesrock, rock & roll, americana, folk tot bluegrass. Naast dat hij een zeer verdienstelijk zanger en gitarist is, schrijft hij ook nog eens fantastische nummers. In zijn songs bezingt hij het Amerikaanse leven en landschap.

De leden van Johnny Feel Good, samen goed voor ongeveer 350 jaar blueservaring, laten nog steeds hun bluesmarks achter in ondergenoemde bands en bij uiterst zeldzame gelegenheden ook in Johnny Feel Good.

Als de namen Magic Frankie, Livin' Blues, Oscar Benton, Barrelhouse, Johnny Laporte LIVE en JURA je iets zeggen dan weet je het waarschijnlijk al. Dampende blues en rock. Met een drive die niet te stoppen is en die je ervaren moet hebben.

Wendy Moore is een 20 jaar oude zangeres en songwriter met hoge ambities voor de toekomst en een passie voor muziek. Met de gitaar als haar beste vriend speelt ze een variatie van eigen geschreven nummers en covers om het publiek een geweldige avond te geven.

Second Chance - Jeffrey Halford and the Healers
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 4 juni
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook