Countdown Café - Jeroen Kant en Black Hammer Voodoo

05/18/2020
Tickets

Countdown Café

Jeroen Kant - Black Hammer Voodoo

Countdown Café is terug!

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere maandag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

Jeroen Kant is een eigenzinnige en grillige zanger/gitarist/liedjessmid. Hij volgt altijd zijn muzikale hart en zelden is dat de weg van de minste weerstand. Als hij teveel op zijn gemak is geraakt, zoekt hij door naar groei. Dat heeft hem inmiddels een aardig rijtje bijzondere albums vol Nederlandstalige liedjes opgeleverd. Een oeuvre dat zich uitstrekt van intieme kleinkunst-pareltjes tot aan stomende bluesgrooves. Steeds zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Zijn sound is rauw en organisch, authentiek, uitgesproken en eigen. De inspiratie haalt hij voornamelijk uit de rijke blues, roots en rock traditie. De laatste jaren is hij zich weer aan het richten op zijn oude liefde: de elektrische gitaar.

Black Hammer Voodoo omschrijft zichzelf als 'Deep Dark Shit', zij hebben een eigen gezicht en een eigen geluid. Zij gaan niet voor gangbare muziek maar juist voor scherpe zang, scheurend gitaarwerk en een stevige groove. Stampende rock met een bluesinjectie aangelengd met wat glamrock en een dosis psychedelica. Het tweede album, 'High On Destruction', komt uit op 3 april 2020. De mastering is gedaan door Pete Maher die gewerkt heeft voor bands als Rolling Stones, U2, Pixies, Liam Gallagher, Jack White en vele anderen. Volgens degenen die het gehoord hebben is het nog beter dan het debuutalbum!

Jeroen Kant - Diesel
Black Hammer Voodoo - Tear It All The Fuck Down
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Ma. 18 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook