Countdown Café: Jesse LaFave & Rachel Reese - Wild Romance - Eddie Mulder

10/08/2019
Tickets

Countdown Café

Jesse LaFave & Rachel Reese - Wild Romance - Eddie Mulder

Het Countdown Café is terug! In samenwerking met NH Radio en radiomaker Kees Baars brengt Q-Factory het populaire wekelijkse live radioprogramma 'Countdown Café' terug op de radio en op de planken. Wekelijks zal een gratis concert in Q de de basis vormen van het radioprogramma dat elke zondagavond zal worden uitgezonden op NH Radio.

Rachel Reese wordt vaak vergeleken met Sheryl Crow en Brandi Carlile, want ze weeft haar songs met een oprechtheid en popgevoeligheid zoals alleen maar de Midwest scene kan combineren. Rachel wordt vergezeld door haar partner Jesse LaFave, geen onbekende in muziek. Jesse speelt gitaar sinds zijn tiende en groeide op ondergedompeld in muziek, zoals zijn oom, de in Nederland gerespecteerde Austin singer-songwriter Jimmy LaFave. Nu staat Jesse als veelzijdig muzikant en producer zelf aan het roer en samen zullen zij zorgen voor een avond vol met Americana music uit Austin/Texas.

De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band, die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever', was de afgelopen jaren volop in het nieuws door de, landelijk tot cultfilm verheven, documentaire 'Buying the Band’. Vorig jaar bracht de band zijn laatste wapenfeit ‘No Time’ uit en deze werd door zowel fans als critici met open armen ontvangen.

Eddie Mulder heeft met ruim 50 jaar speelervaring zijn sporen ruimschoots verdiend in de Friese muziekwereld en ver daarbuiten. Hij speelt al gitaar vanaf zijn jonge kinderjaren en met een gedegen klassieke ondergrond heeft hij via de progressieve rock van de jaren 70 zijn muzikale horizon verbreed met o.a Ierse invloeden naast jazz, new-age en wereldmuziek. Hij maakte jarenlang deel uit van de professionele band 'Avenue' en speelt nu een solo optreden met nieuw studiowerk.

Temperature Rising, Danny Bryant Big Band Live
Countdown Café
Entree: Gratis
Datum: Di. 8 okt.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Facebook