Countdown Café Jubileum Editie: GRUPPO SPORTIVO / Tim Knol / 3J's / Diona Fox & Her Ragdolls

04/17/2018
Tickets

Countdown Café Jubileum Editie

GRUPPO SPORTIVO / Tim Knol / 3J's / Diona Fox & Her Ragdolls

Het legendarische radioprogramma Countdown Café vol rock-‘n-roll en livemuziek heeft zijn 850ste uitzending en deze bijzondere mijlpaal wordt op 17 april gevierd met een speciale jubileum editie met o.a. een optreden van het legendarische Nederlandse Gruppo Sportivo en de uitreiking van de Alfred Lagarde Bokaal. Op zondag 22 april is de uitzending te horen bij NH Radio.


Diona Fox & her Ragdolls is een Rotterdam-based popjazz band bestaande uit vier energieke muzikanten. Een voorliefde voor oude muziekstijlen en de aantrekkingskracht van popmuziek voert een rode draad in het eigen repertoire. Vaak vergeleken met Amy Winehouse, soulfull jazz met de catchy-ness van Pop.

Daarnaast maken zij bewerkingen van standards en chansons. Platen van Ella Fitzgerald, Joss Stone, Antonio Carlos Jobim en Charles Aznavour zijn een kleine greep uit de inspiratiebron van de band.

Na eind 2013 vier jaar een studio-only band geweest te zijn, is een combinatie van een nieuw album met een daaraan gekoppelde clubtour voor Gruppo Sportivo geen moeilijke stap om te nemen. "GREAT" zal na "Topless 16" (2004) het officiële 12e album van Gruppo worden.

“Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer- songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke catchy met typische Sportivo-humor doorspekte pareltjes zullen zeker niet ontbreken”, meldt de groep op Facebook. “De band heeft er enorm veel zin in het nieuwe materiaal, uiteraard in enigerlei vorm gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, door het hele land ten gehore te brengen.”

Countdown Café
Locatie: Kelder
Tickets: Gratis
Datum: 17 april
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook