Countdown Cafe: Kasper / The Dutch

07/10/2018
Tickets

Countdown Café

The Dutch + Kasper

Wekelijks brengt Kees Baars in samenwerking met NH Radio en Q-Factory het populaire en legendarische live programma 'Countdown Café' op de radio. Iedere dinsdag vormt een gratis concert de basis van het programma wat elke zondagavond wordt uitgezonden op NH Radio.

De opnames op dinsdagavond in Q-Factory zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Verwacht elke week nationale en internationale topacts zoals je van Countdown Café gewend bent.

Geïnspireerd door De Ploeg dook The Dutch de studio in met als resultaat het mini-album Werkman. Voor So Long H.N. Werkman werd Job Cohen gestrikt als voordrager van een Werkman-gedicht. De bijhorende animatieclip maakt deel uit van de expositie over het expressionistische kunstenaarscollectief, die momenteel in het Groninger Museum te bezichtigen is. Hans Croon (zang, gitaar), Bert Croon (zang, toetsen), Jan de Kruijf (bas) en Klaas Jonkmans (drums) gaan al een tijdje mee. De band ontstond in 1979. Na successen met o.a. This Is Welfare en Another Sunny day strandt het project in 1987, om de weg te hervatten in 2014, naar aanleiding van de digitale uitgave van This Is Welfare en Under The Surface. In 2016 volgt het album Four en nu dus Werkman.

Kasper Burger is een talentvolle, jonge muzikant en zanger die onlangs een verrassende EP uitbracht. Kasper Burger speelt al vanaf zijn tiende jaar gitaar en ontwikkelde later ook zijn zangstem. Zijn helden als Jimi Hendrix maar ook Jett Rebel en Bruno Mars hebben Kasper sterk beïnvloed. Funky pop, beats, soul, disco, Justin Timberlake, dansen, zomaar een paar termen die te associëren zijn met Kasper Burger, die als artiest gewoon Kasper heet.

The Dutch featuring Job Cohen - So Long H.N. Werkman
Countdown Café
Tickets: Gratis
Datum: 10 juli
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook